Over ons

WIE ZIJN WIJ
greenline

Sinds de oprichting van Video-CV, bieden wij diensten op het gebied van   arbeidsbemiddeling. Na het bouwen en verkondigen van de toegevoegde waarde is er op alle fronten sinds eind 2008 een gestage groei ingezet en is de naam Video-CV een begrip geworden in de arbeidsmarkt.

 

VISIE
greenline

De toekomst op het gebied van het vinden van personeel zal er geheel anders uitzien, nu de doorbraak van beelden via het Internet en mobiele communicatie een feit is. Tevens zullen schaarste op het gebied van personeel en de toename van flexibilisering op het gebied van werving en selectie ons dwingen om anders te denken en te handelen. Video-CV komt in belangrijke mate tegemoet aan deze veranderingen door beelden met mobiele communicatie en internet te combineren en toe te passen in de arbeidsbemiddeling.

 

MISSIE
greenline

De diensten die wij leveren vormen tezamen een unieke combinatie in de   arbeidsbemiddeling. Voor de werkgevers zijn wij partner voor het vinden van de   juiste kandidaat. Als een van de eerste arbeidsbemiddelaars zetten wij de   techniek van streaming video in bij het vinden van de juiste kandidaat op de juist plek. Wij beschikken daarvoor over een groot databestand met cv’s. Voor  werkzoekenden zijn wij partner voor het vinden van de juiste baan en   organisatie. Werkzoekenden kunnen bij ons hun cv op video presenteren. Wij   monteren het video cv en tonen deze met toestemming van de werkzoekende.

Via onze website kunnen werkgevers en werkzoekenden ons makkelijk bereiken en worden snel geholpen. Video-CV heeft een innovatief karakter. Door vernieuwing, innovatie en ontwikkelingen, verhogen wij continue onze kwaliteit.

 

STRATEGIE
greenline

Naast ons streven om winstgevende diensten te leveren, nemen wij onze   maatschappelijke verantwoordelijkheid. Wij vinden het belangrijk om een   positieve bijdrage te leveren aan onze samenleving en mensen van dienst te zijn   die werkzoekend zijn of re-integreren op de arbeidsmarkt. In dit kader heeft   Video-CV een unieke samenwerking met het instanties, waarbij werkzoekenden of mensen die hun baan dreigen te verliezen de mogelijkheid krijgen om een video cv te maken. Tevens bemiddelen wij voor werkzoekenden en/of mensen die hun baan   dreigen te verliezen.


VIDEO-CV BIJ RADIO 1:

Twitter